Ljudteknik & Musik

Ljudteknik & Musik

Söker du en utbildad ljudtekniker som arbetat med direktsändningar och redigering inom Sveriges Radio, kört ljud åt teatrar och cabaréer samt PA-ljud för kändisar som t ex Babben Larsson, Roger Pontare, Rolf Wikström, Meta Roos och Svante Thuresson?


I så fall är du välkommen att kontakta mig för prisuppgift/offert.


Jag har tre års utbildning inom ljudteknik då jag läste till ljudingenjör på Musikhögskolan i Piteå. Under utbildningen praktiserade jag bl a hos Sveriges Radio, Sveriges Television samt Cutting Room i Stockholm.Musik

Jag spelar gärna cafémusik på din firmafest, vacker musik på ditt bröllop eller dragspel till din bryggdans.


Saknar du någonting musikaliskt på din fest, bröllop eller 50-årsskiva? Kontakta mig så ordnar vi det du söker!


Jag trakterar piano och dragspel.


Pris efter överenskommelse.


Jag har även utbildning och stor erfarenhet av att arrangera musik för små och stora orkestrar, alltifrån ett ensamt instrument, via revyorkestrar på tre till tio personer,  till stora schlagerorkestrar bestående av över trettio stämmor. Jag arrangerar mot beställning, gärna inom visa/pop/schlager/dansband.


Se partiturexempel här bredvid från SMASK, Sveriges Musik Akademikers Sång Kåntest, som jag medverkat i då jag läste på Musikhögskolan i Piteå.


”Ännu en gång” vann den lokala uttagningen av SMASK i Piteå 2006 och placerade sig tvåa i riksfinalen i Örebro samma år.Dragspel runt midsommarstången i Tystberga

Partiturexempel "Ännu en gång"